20+3

DAGEN IDAG:

Idag skal jeg bare slappe av med en god film.. Så hvis noen har noen forslag så skriv i komerntarfeltet nedenfor

Tenkte å hekle ferdig på baby teppet som jeg driver å lager.. Har tenkt å lage mange flere bare for tidsfordriv..

Noen som har noen forslag på ting jeg kan lage til babyen? jeg kan strikke, hekle og har symaskin(kan kun sy enkelt)

 

 

CYSTE:

Idet siste har han vært veldig livlig.. sparker som bare det å hele magen riister.. Er litt plager med menssmerter pga cysten.. Men utrolig glad for at de fant ut det var cyster å ikke noe annet.. de skal stikkes hull på etter fødsel :D Det gleder jeg meg til.. siden de er så plagsomme å ha vært det en stund.. 

 

JORDMOR I MORGEN:

Imorgen skal jeg til jordmor kl09.00 så det gleder jeg meg til.. alltid deilig å komme dit å snakke om alt jeg har på hjertet. Ting som er aktulet for meg å snakke om i morgen er : svømming, matvaner, forstoppelse, cysten(de plagsomme smertene), kynnerne jeg ofte har, stress, penger og fødselen.. Svømming skal jeg snakke om siden jeg har hatt veldig lyst til å begynne å svømme siden jeg synes vanlig trening er så tungt med denne magen..

 

 

FREDAG CAFE:

Fredag skal jeg møte ei venninne i Lillestrøm som har to skjønne barn.. Har arvet masse klær fra henne som jeg er så glad for.. så skal jeg få litt mere på fredag.. HELDIG jeg er :D 

BF har flyttet til åmot å skal jobbe med vikersund bakken frem til VM som er 23.feb.. Dit SKAL jeg :D - Veldig trist at han har flyttet så langt men det er det beste for oss.. siden vi trenger penger.. Han får også kanskje lappen mens han er der :D wee.. Håper han kommer hjem med lappen .. Da hadde jeg vært så stolt.. Jeg savner han veldig.. iåmed at jeg ikke får tiden min til å gå.. Føler at jeg liksom ikke klarer å finne på noe uten han :/ men det går nok bra.. må bare prøve å se fremover å finne på noe med venninner jeg ikke har sett på lenge og slikt.. 

Ellrs så er det vel ingeting annet som skjer rundt meg nå annet enn at jeg er på desperat utkikk etter leilighet..

 

HOBBY: 

Må også prøve å finne meg en slags "hjemme" hobby mens jeg går gravid ihvertfall.. er jo mye hjemme å får aldri tiden til å gå.. KOM GJERNE MED FORSLAG TIL HOBBY.. jeg er veldig glad å drive med hendene så vil jo være kreaktiv men penger har jeg ikke så mye av å matrialer er jo dyrt.. men kanskje jeg kan prøve å finne noe her hjemme jeg kan lage ting av.. så kom med forslag til hva jeg kan lage osv.. jeg har strikke utsryr, noe garn.. hekle utstyr.. 

 

4 kommentarer

Kirra

20.jan.2012 kl.13:18

Jeg går også hjemme nå for tiden, er sykemeldt pga sterke kynnere. Jeg tok faktisk fatt strikkepinnene, og har nå strikket en hel del :) Det kommer nok til å bli kjedelig i lengden, så da tenkte jeg å begynne å scrappe. Lage scrapbook til den lille kommer til verden, hvor jeg kan lime inn bilder og slikt. Kan dette være noe for deg og?

lykkeliten2011

20.jan.2012 kl.16:20

Kirra: Det har jeg begynt med men.. litt kjedelig i lengden når man ikke vet så mye om barnet enda og slikt..

vil gjøre noe annet.. finne på en hobby.. lage ting ;)

lykkeliten2011

20.jan.2012 kl.16:29

Kirra: Så hvor det stod henn nå.. på profilen min ;p fikk fjernet det nå :) - men som sagt det var fordi jeg egentlig hadde planlagt KS ;)

Camilla

22.jan.2012 kl.01:05

Jeg strikker også om dagen! :D Har strikket flere par med babysokker og luer :) kjempe enkelt, også gjør jeg det bare mens jeg ser på serier ;)

Ellers har jeg allerede begynt å scrappe innbydelser til dåpen. Veeeldig tidlig, men da blir jeg i allefall ferdig før september neste år. Haha!

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits