Larve i maten.. Lyder.. Hormoner.. OSV

LARVE:

Satt å spiste middag istad.. Laks med stekte poteter, saus og grønnsaker(gulerøtter,sukkererter,blomkål.. Var sikkerlig sulten.. først spiste jeg sukkerertene.. plutselig så ville jeg åpne den enne sukkerertern.. der lå det EN LARVE som hadde spist alle ertene i sukkerertn hvis noen forstår.. de lange med mange erter i ikke sant..  Jeg fikk helt hetta når jeg så det å kasta sukkererten på bordet.. æsj.. viste den til pappa å han så at det var en larve der.. usj ekkel følelse..

Inni der lå larva ... han hadde spist alle de ertene..

LYDER:

Ellrs så har jeg merket at jeg er sikkerlig var på lyder- tror det kommer av graviditeten for har aldri vært sånn før.. merka det veldig når pappa kasta gafflene i skuffen.. ble sikkerlig ør i hodet av det.. Orker heller ikke de bjeffe lydene til bikkja lengere..  merkerlig.. blir vel noe annet når jeg blir kvitt hormonene sikkert.. 

 

 

HORMONER:

Hormoner ja.. huff.. skulle så gjerne vært for uten de altså.. helt grusomt å sitte å le til jeg ikke for puste så bare begynne å grine uten grunn i det neste øyblikket.. ehmm.. synes litt synd på folka som er rundt meg en del.. Men slik er det..

Ellrs så har magen blitt litt større faktisk - eller hardere på en måte.. føler meg god å mett hvertfall.. 

 

 

DETTE SKAL JEG:

Skal se unge mødreDK, unge mødreNO, hotel cesar og psykforandring.. Så skal jeg legge meg siden jeg skal opp klokka 8.00 i morgen.. ingen problem for meg siden jeg pleier å stå opp 7.00.. legger meg som regel 20.00 for da er jeg helt utslått.. Merker at jeg begynner å miste mye energi nå..  Er faktisk rimelig trøtt nå så lurer på om jeg skal unne meg en liten lur ...

 

Håper alle har hatt/har en fin dag.. Kommer en oppdatering i morgen på hvordan det gikk hos jordmor! så følg med

4 kommentarer

karitam

18.jan.2012 kl.18:11

Hei! Kjempefin blogg, ha en super dag videre, kos deg masse :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)
Usj! Larve i sukkererter, jeg som er så glad i det!

lykkeliten2011

18.jan.2012 kl.18:35

Leah: Ja :/ er veldig glad i det selv.. Men skal nå begynne å "åpne" alle sukkerertene før jeg spiser de ;P vet jo tydligvis aldri hva man finner i slike sukkererter.. for 2år siden fant jeg 2 maur i sukkererten også huff.. hehe..
Jeg har alltid åpnet de fordi jeg ikke likte ertene, men etter jeg ble eldre så har jeg bare knasket det i meg. Men jeg tror jeg skal begynne å åpne de igjen!

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits