Jordmor i går - syk

JORDMOR:

Var hos jordmor i går.. Det gikk veldig fint.. Var der faktisk i 1 1/2 time - sykt lenge.. Hadde mye å prate om.. Vi pratet blandt annet om menssmertene jeg sliter meg pga cystene - men hun ville ikke at jeg skulle ha innvendig UL fordi hun mente det at uannsett hvor rent utstyr dem bruker vil man alltid få bakterier i skjeden - merkelig spør du meg! For man blir jo ikke frarådet om å ha sex men å ta innvendig UL? Jeg fikk jo en anbefaling om innvendig UL når jeg var på UL 2.1.12 - Fordi de ville se litt nærmere på cystene mine - de er jo ikke farlige men de er veldig vonde.. Pluss at jeg har en del av de.. Antageligvis hatt de i noen år også(så det har vært grunnen til menssmerter gjennom åra) Så de snakker litt mot hverandre - tenker at jeg vil ringe legen å høre hva hu sier om det. Ellrs så pratet vi litt om hvordan ett barn ble lagd til - noe som jeg vet veldig godt hehe.. snakket litt om hvordan den vokser - lærte mye nytt :) Vi pratet om fremtidlige planer osv.. så tok hun målinger av livmora mi - 19cm lang faktisk (litt over navelen) Så skjekket vi pulsmålinger som lå på 158 hjerteslag i minuttet.. Alt var jo kjempe fint.. Så tok hun en fingerprøve av meg for å skjekke blodprosent osv - den var veldig fin og urinen var veldig fin, blodtrykket var også kjempe fint så i alt var alt kjempe fint .. Fikk ny time 1.3.12  å idag er jeg 20+5 forresten.. 

SYK:

Jeg har blitt syk da- så derfor jeg ikke orket å blogge igår..  Sikkert influensa elns. Ittno å bry seg om ihvertfall.. syk må man jo være av og til å jeg synes faktisk det er litt deilig å være syk noen ganger- akkuratt som kroppen renser seg.. Blir veldig slapp å har bare lyst til å kose meg under dyna med tv i bakgrunn.. lyset er litt dyst og hodet henger ikke helt med.. Harley(bikkja) er også syk stakkrs.. han våknet i dag å var sikkerlig tett- han begynte å gråte hver gang han hosta huff får helt vondt av han.. Men han blir også veldig kosete når han er syk (han er kosete ellers også altså) men bare litt ekstra når han er syk.. Han har jo helt tørrsnute som betyr at han har feber.. så hvis ikke han blir bedre i løpet av neste uke så trur jeg at det blir en liten tur til dr.dyregod nede på ris - kjeller.. Han har faktisk aldri vært syk før så det er jo litt "spennende" å se hvordan han blir uttover.. Han er jo snart 4år - å dette er første gang han er syk (PÅ TIDE) egentlig - slik at han får opp imunforsvaert osv.. Vi skal hvertfall bare ligge under dyna å kose oss idag.. Han er jo så god vett.. 

 

3 kommentarer

Kirra

20.jan.2012 kl.13:14

Viss du er 20+5 idag, hvordan kan du vente barn i april da? Hehe, for jeg er 26+4 og har termin 25 april :) Du har enda 19+4 igjen, så da har du termin i mai/juni skiftet om jeg ikke tar helt feil? Fin blogg forresten!

lykkeliten2011

20.jan.2012 kl.16:19

Kirra: Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du har funnet ut at jeg venter i april? hvor har du lest det? :S - jeg har termin 6.6.12 altså i JUNI ikke i APRIL ;p skjønner ikke hvor folk har det fra! ;p takk,

lykkeliten2011

20.jan.2012 kl.16:24

Kirra: tror kanskje jeg vet hvor folk har det fra.. jeg skulle egentlig ha planlagt KS i april fordi jeg sliter med store cyster og betennelse.. men det blir ikke noe av likevel. Hvis jeg har skrevet det her på bloggen så er det hvertfall derfor ;)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits