Indre verdier

Jeg forbinder indre verdier med det man selv anser som verdier - ikke hva alle andre ser, men den kun du kan se..  Jeg har gjort mange teite, dumme og ikke minst tragiske valg i livet - enda livet mitt ikke har vart mere en 20år - Jeg har gjort ting som kanskje ikke mange andre der ute har gjort - Ting som har såret andre mennesker fordi jeg har vært egoistisk.. Jeg har gjort - å fortsatt gjør dumme valg, men jeg lærer av de valgene jeg tar og prøver å ta bedre valg ved å lære. Vi mennesker er jo unike - vi ser tilbake på ting vi har gjort å mange av oss lærer veldig mye av dette.. Men at man vet at det er lov å feile det er faktisk også lov å gjøre feiltagelser her i livet - Det gjør nettopp oss mennesker så unike.. Mener jeg. Man ser kanskje ikke sine egene indre verdier før man forstår alvoret - jeg vet ikke men slik har det vært for meg. Jeg har såret mennesker i mitt liv som jeg har vært utrolig nær, men det er jo også slik at det er faktisk de som elsker deg som blir såret - nettopp fordi de bryr seg. Hvis ikke personen hadde elsket deg så hadde den personen heller ikke blitt såret på samme måte. Hvis man skjønner. Jeg har også blitt såret en DEL ganger - men de jeg har blitt mest såret over er faktisk de personen som står meg nærmest nettopp fordi jeg bryr meg om de. Slik er det dog. 

 

 

Jeg har begynt å tenke litt på indre verdier - ikke generelt men mine indre verdier, hva jeg anser som mine verdier i MITT liv. De man elsker har faktisk lov til å gjøre feil de også - de har lov til å gå vidre. Det er jo slik det skal være. Selvom man kanskje ikke føler at man kan gå videre der å da.. men man kan virkelig ikke stoppe tiden eller skru tiden tilbake- selvom det hadde vært fint noen ganger.. men hadde vi lært? ehm nei. Man bør lære av hva man har gjort å ta det med inn i fremtiden. Man skal aldri glemme selv hvor vondt det faktisk er å huske. 

 

 

Jeg har mistet mange venner - nettopp fordi jeg har vært dum nok til å tro de kommer løpende ned døra mi hvis det skjer noe med meg eller om jeg trenger de - ja så dum har jeg faktisk vært. Man må virkelig ikke tro alt kommer på et sølvfat - men faktisk jobbe litt for å oprettholde kjærligheten, ikke bare blandt venner men også de nærmeste selvom de sikkert er der så kan det faktisk fort snu også! - Jeg savner de vennene jeg hadde før - ikke det at vi ikke snakker sammen for det gjør vi - på face selvsagt det er jo den nye verden nå, er det ikke? Men jeg har dem ikke her hvis jeg trenger dem - å det er nettopp dette jeg savner så utrolig mye. Jeg savner det å ha alle vennene mine rundt meg til ene hver tid. - Før så skal jeg ærlig innrømme at jeg aldri satt stille, jeg var over alt - over alt med venninner, shopping, fester osv osv. Jeg savner den tiden veldig mye. Å den tiden vil jeg nok ikke få tilbake. Men man kan jo gjøre noe med det nå. 

 

 

Jeg er litt usosial av meg om dagen og har egentlig vært det i hvertfall 1-2 år nå.. de årene har jeg kun brukt på å være hjemme om trent - ellr gjort noe annet.. Jeg har liksom ikke vært den samme jenta på noen år - den jenta jeg likte å være. Den jenta som ikke satt stille men var med på det meste med venner. Skal ikke si at vi aldri gjorde noe dumt for det gjorde vi - men det var også det som var hele moroa med det hele. Å nå som livet mitt skal bli "seriøst" så har jeg hvertfall ikke lyst til å sløse bort livet mitt slik jeg har gjort de siste årene ved å sitte å sture- ja rett å slett kjedet ræva av meg. 

 

 

Det er dette jeg mener med indre verdier - Hva mine verdier er og hvordan jeg viser de. Jeg viser de jo tydligvis ikke på en god måte nå - men jeg inser det ihvertfall.. 

 

Følte jeg bare måtte skrive det ned - har du også følt det slik ? - at det bare var noe du måtte ha skrevet ned for å se det selv?

 

Q : Hva er dine indre verdier?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits