SLITEN

Jeg er veldig sliten om dagen - har liksom ikke energi til å gjøre så mye som jeg gjorde da jeg var 16-17... Å nå som jeg er gravid har jeg jo hvertfall ikke energi.. blir sliten av den minste ting og må ta meg noen dupper av og til.. føler meg litt gammel! Håper engerien er på plass når lillemann kommer :) for det er ikke noe gøy å ha så lite energi at man må gå å legge seg to ganger om dagen fordi man er så utslitt..  Jeg var på lørenskog med ei barndoms venninne istad som var veldig koselig :) - men jeg var rett å slett helt utslitt når jeg kom hjem igjen - ligger bare i senga å ser på tv.. Har veldig lyst til å få opp energi nivået slik at jeg kan få gjort litt om dagen.. men er liksom ingenting som frister.. Jeg føler meg litt stram i toppe etasjen om jeg kan si det slik! Er vel også noen tanker som jeg blir fort sliten av også! som f.eks bekymringer.. Jeg har jo ikke noen penger ettersom jeg ikke har noen jobb lengere - derfor får jeg heller ikke betalt regninger og de blir bare liggenes (får så utrolig dårlig sammvittighet) - ikke bare det, er så mye annet jeg skulle fått gjort også.. ringt kjøreskolen skulle jeg også få gjort - men jeg bare uttsetter det og utsetter det! Blir veldig skuffet over meg selv.. Prøver å dra meg selv i nakken men jeg klarer ikke det godt nok tydligvis.. + alle de hormonene som bare løper løpsk inni kroppen min.. akuratt som alt bare sprekker, en dag kan jeg le til jeg ikke får puste å dagen etter på så gråter jeg av ingenting - FRUSTRERENDE! - Nei det er ikke så lett å være Tina i disse dager.. Det er kaldt ute også - brr.. hater kulde - får ikke gått noen turer så lenge det er over 5minus siden jeg har atsma - men tror også jeg bruker atsma som unnskylding på en måte.. men jeg er jo redd for å få infeksjoner. Sant nok som det er, så skal man faktisk være forsiktig..  Håper det bare går seg til snart å at jeg kommer inn på rett spor igjen :) - Har ikke vært så grinete de siste dagene heller så det er jo bra! - Synes sikkerlig synd på de som er rundt meg når jeg har en grinete periode.. Prøver også å tenke på å spise sunt- men ærlig talt så er ikke det så veldig lett heller desverre! Prøver også å trene litt i ny og ne - men jeg klarer aldri å få dratt meg på treningstudioet.. så huff - nei jeg får helt vondt! 

Ting må bare bli bedre :) - jeg har det egentlig ikke så ille.. Jeg har en super snill familie som hjelper meg med det meste.. jeg har en seng og sove i selvom den ikke er noe god å ligge i (fjerne står opp av sengen) så den må fornyes - men jeg har jo ikke penger.. Jeg skal egentlig ikke klage- jeg har jo tak over hodet , å kan spise mat når jeg vil! - ikke alle som har det så godt som meg! men alikevell så må jeg/vi klage litt! deilig å få det ut også. det skal sies :) 

Ellrs har jeg jo hatt en fin dag i dag :) - var på Lørenskog med ei venninne og spiste på egon - HERLIG! <3 

I morgen skal jeg ned til NAV  for å søke sosialhjelp og engangst og innom Nordea for å få VISA siden jeg har VISA electron etter det kommer BF til meg :) - han er nemmelig hjemme en snar tur fordi han skal på ett jobb intervju imorgen..ellrs så har jeg jo ikke sett han på lenge etter at han flyttet til åmot - Han jobber nemmelig med vikersund bakken slik at den blir ferdig til VM :) - han er så flink så! Håper han får jobb her oppe slik at han får inntekt - ingen ting er bedre enn det! 

God natt allesammen <3 Håper dere har hatt en fin dag på jobb/skole eller hva det enn skulle være :) 

<3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits