Kvelds innlegg - Graviditeten

Noen ganger så tenker jeg på om jeg virkelig er klar for å få et barn - det er jo trossalt ett helt liv som blir forandret ikke bare mitt men BF og barnet sitt også! - Jeg blir jo litt nervøs av å tenke på at jeg skal ha ansvar for ett lite barn.. Men jeg vet selv at jeg skal greie det - det er liksom ikke det.. det er litt det med om jeg er klar for det.. er jeg virkelig klar for ett barn? så klar som jeg ønsker å være? Jeg vet ikke.. jeg har jo hørt at man ikke er klar før man selv er i stivasjonen.. 

Men hvordan skal man liksom forbrede seg på å bli mor da? på en best mulig måte.. Ellr skal man ikke forbrede seg å bare hoppe i det! Kanskje det er lettere.. 

Jeg tenker jo også mye på oppdragelse - uti fra min egen oppdragelse  å hva jeg ser som kunne blitt gjort anderledes i min oppdragelse.. så jeg prøver å finne feil i den, slik at jeg ikke gjør de samme feilene.. Det er jo ingen grove feil men bare finepussing.. 

Jeg tror og håper at vi vil få det kjempe bra sammen både jeg BF og lillemann <3 Men mye kan gå galt, men jeg har lagt vekk de tankene om hva som kan gå galt - ellrs ville jeg jo blitt litt sprø kan man si! 

 

Håper alle har hatt en fin dag :) Nå skal jeg se Ungemødre DK og NO på FEM.no :) Hva skal dere ?

Husk spm runden i innlegget under her ;) det er fult mulig å sende spm i andre innlegg også ;) jeg tar self med de også!

Ha en god natt å en fin fin dag i morgen..  - i morgen skal jeg male det jeg har laget av trolldeig så skal jeg prøve å få tatt bilder slik at dere kan få sett mitt mesterverk :) hehe

 

 

 

 

3 kommentarer

Ønsker en liten en <3

24.jan.2012 kl.21:36

Jeg tenker mye på det av og til jeg også. Jeg blir plutselig nervøs og lurer på om jeg virkelig er klar for dette.

Jeg vet at jeg og barnefar klarer dette utrolig bra men blir jo ganske nervøs uansett.

lykkeliten2011

24.jan.2012 kl.21:54

Ønsker en liten en: Det er ikke lett det dere med tanker osv.. men det går jo som regel bra :)

Jeg tror man er klar når man sitter med den lille skapningen i armene - så kommer jo morsinstingtet så fort hos mange også :)

Ønsker en liten en <3

25.jan.2012 kl.14:28

Det tror jeg også:) Alle som skal bli mor for første gang går jo til noe de ikke vet noe om. Vi har jo ingen erfaring med å ha barn. Men alt kommer når man får den lille i armene ja:)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits