Komplexer som gravid

Jeg fått "LITT" komplexer etter at jeg ble gravid.. 

Dette er mine komlexer:

1. Ansiktet har svulmet opp

2. strekkmerker på brystene - MANGE 

3. Strekkmerker på forsiden av låra - Noen få, som jeg oppdaget i går

4.Rompa har blitt helt flaaaat

5.Lårene har blitt gigantiske

6. Flags - Altså fett på armene som henger

7.Svulmende hender

8. Kroppssvette, etter at jeg ble gravid har jeg begynt å svette mer

9. Navelen ser utrolig rar ut

10. JEG PASSER IKKE INN I GAMLE KLÆR!

11. Jeg har gått opp fra str 38 til 44!!! OMG im big

12. Eier ikke condis

13. Blir sliten av ALT

Tatt fra Google.no


10 av disse handler jo om at jeg har gått mye opp i vekt - å det har blitt alt alt for lite trening, og mere stillesittende dager

Så jeg kan egentlig bare TAKKE meg selv når det gjelder mange av diss punktetene.. Det er også en grunn til at jeg skriver de ned - Nettopp for å motivere meg til å TRENE - spise SUNT 

JEG hater og fortelle vekten min men det gjør jeg NÅ bare for å motivere meg selv..  Jeg veide 72KG rett før jeg ble gravid - Nå veier jeg 86 KG! OMG jeg er overvektig.. 

Det er jo ikke farlig å gå ned i vekt som gravid så lenge man gjør det på en GOD måte - som å legge om kosthold å begynne å trene, så jeg håper jeg kan gå ned slik at det blir lettere for meg når jeg er høygravid og etter jeg har født med å få ned vekten igjen!  Jeg sliter også med voksesmerter - nettopp fordi jeg begynner å vokse i BREDDEN..

Så på lørdag er det INGEN bønn! - Da er det trening på full fem igjen :) - Pluss at kostholdet skal legges helt om.

Jeg tenkte jeg skulle skirve ukelig innlegg om trening og kosthold etterhvert som jeg har startet.. Skrive litt om hva jeg spiser og hvor mye jeg trener og hva jeg trener. 

 

Noen ting jeg synes har blitt finere i graviditeten:

1. Neglene er sterkere, så de brekker ikke så lett + at de vokser fortere

2. Håret som jeg begynte å miste mye av i feb-mars -Har kommet tilbake, å blitt mye sterkere

3. Puppene har blitt større

4. Jeg liker Gravid magen min - synes det er fint å gå gravid

 

8 kommentarer

Victoria Håkonsholm

26.jan.2012 kl.12:42

Jeg STOR koser meg med min mage, er ikke lenge igjen <3

Har en liten mage da, lagt på meg 6kg og sist svangerskap var det 8kg så er heldig der ;)

Men det kommer jo noe utrolig flott ut av dette da!

Linda :)

26.jan.2012 kl.12:45

Det er slik en må regne med :) Når du har lille nurket på magen er alt 100% verdt det ;) Lykke til :)

lykkeliten2011

26.jan.2012 kl.12:52

Victoria Håkonsholm: Jeg også koser meg med magen :) elsker magen.. men sliter veldig med vekten - orker ingenting lengere for alt er så tungt.. :(

Ja det er verdt det så abselutt :)

lykkeliten2011

26.jan.2012 kl.12:54

Linda: Ja jeg vet - regnet ikke med at jeg ville bli tynnere av å gå gravid akkuratt, hehe.. Men er liksom den tyngden jeg sliter med - for alt har blitt så tungt, bare det å gå opp av sengen har blitt en oppgave for seg selv :/ synes det er litt for tidlig å ha det slik jeg har det - siden jeg bare er i uke 22snart - Men ja det er abselutt verdt det, men hvis jeg begynner å trene og tenke på kostholdet for fult igjen - tror jeg nurket ville ha hatt det enda bedre i magen min også :)

Tusen takk :D
Så fin du er:)

frida

26.jan.2012 kl.13:50

helt normalt at alt blir tungt, hallo.. mye av vekten din er baby, fostervann osv. hvis du leser den tabellen som ligger overalt med hva kg'ene faktisk ER,så er det ikke såå mye som er rent fett :PÅ det fettet man får skal man ha.

Å slanke seg når man er gravid blir bare patetisk. Å det blir absolutt ikke lettere heller, hva tror du? baby vokser, bekkenplager og ryggplager kommer ikke av hvor mange kg du veier, om det kommer så kommer det. uansett hvor "slank" man er.

Om du ikke tåler at kroppen forandrer seg når du er gravid og skal nære et barn, så burde du søke hjelp ikke treningssenter.

lykkeliten2011

26.jan.2012 kl.14:03

frida: Ja hallo? - Det er ikke akkuratt så veldig normalt å ikke klare å komme seg opp sengen uten hjelp? fordi man er for tung - det er heller ikke normalt å ha MYE overflødig fett?? nettopp fordi man ikke har trent nok! JEG ER KUN I UKE 21 Det hadde vært anderledes om jeg var i uke 30+ jeg er fult og helt klar over det.. - Men nå har ikke jeg skrevet at jeg skal SLANKE meg? jeg skal bare legge om kosholdet mitt og trene.. Man må trene for å opprettholde musklene til fødselen ? ingenting er bedre enn å trene og spise sunt i ett svangerskap.. - Det blir mye lettere og bære ett barn om man har mer muskelmasse og bedre kosthold selfølgelig.. det vet vel alle? Okei hva mener du liksom skal hjelpe? jeg skjønner virkelig ikke hvor du vil henn?

Jeg skal ikke PRØVE å gå ned noen kilo - men om kilone ramler ned fordi jeg er flink til å ta vare på kroppen min er det ingenting som er feil med det.. Jeg vil ha en fin og en god opplevelse av min fødsel å det tror jeg, jeg vil få om jeg har muskler nok til å presse ut en baby..

lykkeliten2011

26.jan.2012 kl.14:03

Leah: Ntåå Takk :)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits