SNEKKERBUKSE for gravide og Magebilder uke 21+4

Jeg kjøpte meg en snekkerbukse fra ellos - + mye annet men snekkerbuksa passa ikke den var nemelig alt for liten, sjokk?.. den var i str 42. Men så kjøpte jeg meg en snekkerbukse til i str 44 som PASSER :) fikk den i dag sammen med en genser.. Jeg er utrolig fornøyd! Det er en snekkerbukse for gravide - slik at magen bare kan vokse i vei.  Det er kjøpt på laredoute. Den er behaglig og ha på fordi den er så shaggy. 

Er det noen som har lyst til å kjøpe snekkerbukse i str 42? så bare si ifra så kan jeg legge ut bilde og pris ;)

Her er den NYE buksa som kommer til å bli MYE brukt ihvertfall <3 Og genseren er også ny fra samme sted. Kjempe deilig stoff..  Det kommer med noen magebilder også :)

 
Hva synes dere? - snekkerbuksa kan brukes på så mange måter

4 kommentarer

26.jan.2012 kl.20:45

Snekkerbukse er SÅÅ fint! Kan du ikke bare sende tilbake den som var for liten da? Pleier jo å være sånn åpen bytterett på Ellos.

Sv: eneste som er med vann er at du må presse HARDT! for at trykket skal bli sterkt nok. Men har du sånn sprit som du bruker til å rense makeup koster? Det skal visstnok funke som bare f**n!;) Hvis du får det til må du legge ut bilde på Facebook siden min, jeg vil se!:)

lykkeliten2011

26.jan.2012 kl.21:05

Anonym: Ja ikkesant! :) Jo jeg kunne ha gjort det - men det har gått for lang tid :/ det er 14dagers retur rett ;) Derfor jeg har enten tenkt å selge den eller bruke den senere ;)

Har ikke det nå, men har tenkt til å kjøpe det etterhvert :) - Tenkte å bruke sprit eller vodka siden jeg synes det var litt vannskelig med vann :p hehe

Mamma C

15.feb.2012 kl.18:29

Snekkerbukse for gravide er såå rå kult !

Hvor fikk du tak i den?

lykkeliten2011

17.feb.2012 kl.16:43

Mamma C: Ja helt enig :) den er kjøpt på Nelly sin hjemmeside ;)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits