Vært på sykehuset inatt

Det startet i 2tiden i natt hvor jeg skulle ut av sengen for å gå på do (så langt kom jeg ikke) for jeg fikk utrolig vondt i magen - alt stramma seg sikkerlig, å det kjentes ut som magen var på vei til å sprenge - skrek og ropte på pappa men jeg fikk ikke til å skrike så høyt siden smertene var så vonde.. - Plutselig ble alt svart og jeg fikk nesten ikke puste.Jeg trudde jeg skulle besvime i sengen.. men jeg gjorde heldigvis ikke det.. Jeg prøvde flere ganger å skrike om hjelp til pappa som ligger i rommet vedsina meg uten respons. - Fikk heller ikke tak i mobilen min selvom den lå i sengen.. jeg klarte kunn å ligge helt stille for ellrs ble det vondere. Så fikk jeg endelig tak på pappa etter mye skriking - Ringte til sykehuset.. Ambulansen kom vel etter 10 min elns.. Det var ingen tvil om at jeg måtte på sykehuset for å bli skjekket.

Ambulanse karene  som kom virket hyggelige.. Mens jeg ble kjørt inn til sykehuset så målte de blodtrykk og puls. - Alt så ut til at det var greit ihvertfall selvom han måtte måle det tre ganger. Ble stilt ett par spm i ambulansen så jeg fikk tankene over på noe annet enn de vonde smertene i magen min. Jeg var utrolig redd for lillemann.. 

Da vi var fremme ble jeg trillet inn på føden - der skulle jeg ikke være så de trillet meg vidre inn til gyn. Følte meg ganske des orientert siden jeg lå i sengen og ble trillet rundt å så ingenting annet en taket og hodet til han ene ambulanse fyren - Ja han var kjempe lav han. Så kom gyn - legen å skulle se på meg - jeg forklarte litt om smertene og det tydet på kraftige kynnere - Fikk sett lillemann, gud så skjønn han er altså.. Alt stod bra til meg han heldigvis.. Hun hadde en annen pasient så hun løp fram og tilbake.. Ble skjekket m/innvendig UL å alt så bra ut der også - tror jeg.

Fikk da en litt mere grundig skjekk av vanlig UL igjen - siden den første gangen så var det bare for å skjekke om han hadde det greit.. Denne gangen var han helt vill - Sparket å slo som bare det - Herlig.. Hun komenterte også at han hadde store flotte bevegelser..  Jeg kjente de ikke pga smertene.. 

Fikk tilbudet om å sove i koridoren - men det takket jeg nei til og ville hjem med engang - siden alt var bra med lillegutt.. Så jeg fikk lov til å dra hjem heldigvis.. Så stakkrs pappa hentet meg i 4tiden.. 

Deilig å være hjemme - skal bare ta det med ro.. Jeg vet jeg har vært veldig stresset i det siste så det kan hende det er derfor jeg hadde så kraftige kynnere.. Men er utrolig glad for at det ikke var noe galt :D - På vei hjem fra sykehuset så jeg og pappa en rev som lå i grøften og spiste snø.. kun 2meter unna oss lå han. Vi stoppet opp å tittet på han siden det ikke var noen biler ute.. han lå helt stille å kikket på oss - merkelig opplevelse, utrolig snodig å se en rev så nært.. også var han utrolig pen :) Vi prøvde å ta bilde av han men når pappa skulle ta den vinduet så stakk han igjen! :/ så fikk ingen bilder av reven desverre.. 

Jeg har fått smertestillene så jeg har ingen smerter nå ihvertfall :D deilig! 

Bildene er tatt fra google ;) 

3 kommentarer

02.feb.2012 kl.14:45

Godt det gikk bra! :) Huff, kan tenke meg det ikke var noe særlig! Håper du slipper det igjen <3

lykkeliten2011

02.feb.2012 kl.18:02

Anonym: Ja :) Det håper jeg også! <3
Uff så skummelt da!:/

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits