Det skal bli godt å bli ferdig med graviditeten

Utrolig glad for at jeg slapp å ligge så lenge på sykehuset igår natt! Ja det skal rett å slett bli deilig å få det ferdig gjort! - Misforstå meg rett, det er veldig koselig å kjenne spark og bla bla bla.. Men det er de helvettes kynnerene jeg vil bli ferdig med! Kommer nok ikke til å savne de akkuratt. Jeg som hadde et så fint svangerskap i starten - så skjer dette nå! det startet i uke 18 tror jeg, med disse kynnerne og at korsrygg smerter.. Jeg kan rett å slett ikke skjønne at det går ann å få så vondt! - nå gleder jeg meg mest til å se lille lykkeliten..

Lurer på hvordan han ser ut jeg! - Hvem han ligner på.. Kanskje han ligner litt på meg(?) Hvem vet..  Han er jo veldig aktiv og har egentlig vært det helt siden jeg kjente det første livstegnet fra han - så tror han er aktiv utenfor også! - blir spennende å se ihvertfall.. 

Igår natt var den værste smerten - huff, ikke enkelt å forklare andre hvordan man har det når man har det så vondt altså! Synes heller ikke det var ekkelt å være hos gyn igår natt heller - noe som jeg har syntes før, men det var jo ett annet tilfelle da - for denne gangen hadde jeg jo vondt! - Så dreit vel mer eller mindre i angsten da ja!.. Igår når jeg stod opp så var det så uvrikelig, det som skjedde igår.. våknet med null smerte - men kjente at det var ubehaglig.. Kjente at jeg hadde hatt mye vondt igår natt ja.. Var klam - gjennomvåt nærmest.. Jeg kjente også at det strakk sikkerlig på høyre siden men det var ikke vondt heldigvis - bare litt ubehaglig.  Hvis man aldri har kjent smerten før så klarer man nok ikke å sette seg inn i hva jeg gjennomgikk.. 

Det fikk meg også til å tenke på FØDSELEN.. ja nå har jeg fått fødselangst også gitt! - er vel kanskje ikke så rart etter at det i går var "kun" kynnere. Hva er rier - hva er veer da liksom? 10ganger vondere kan jeg tenke meg - da besvimer jeg ihvertfall - for det var ikke langt om å gjøre at jeg besvimte igår! - Jeg var 100% sikker på at jeg skulle dø eller besvime.. jeg så ingenting- alt ble helt svart og jeg kjente jeg ble driiiiiiiiiiit kald i hele kroppen - mest hodet da.. 

Noen har vonde kynnere - noen kjenner de ikke engang - andre har kraftige kynnere og noen har lite kraftige kynnere - URETTFERDIG at jeg skal ha slike kraftige kynnere altså! pluss muskelknuter på magen!! ÆSJAMEIEN

Jeg var helt rød i hodet når jeg kom hjem - etter all smerten så blir det vel slik.. Jeg var helt utslitt av å ha det så vondt altså! - æsjameien.. må det aldri skje meg igjen.. plis.. ikke igjen.. Jeg hater alt med sykehus - jeg kan ikke noe for det rett å slett.. greit at man skal føde der osv.. men da er man der for andre grunner enn når man har det vondt å ikke helt vet hvorfor eller hvordan. Jeg hater lukten av sykehus - det lukter så alt for rent. - Også alle de hvite veggene da.. blir litt snål av det jeg altså!. hadde de vært mere gylden gule ellr beagie hadde det gått fint liksom.. men HVITE skal de være ja HVORFOR? hehe! også så mye hvit da gitt! jaja.. 

Fikk sett værdens skjønneste rev igår da ihvertfall :D <3 

 

Love

Tina the Kejser 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits