Bli med i "Unge Mødre"? eller Ikke?- Her kommer valget mitt.

Som noen av dere vet så ble jeg oppringt av "unge mødre" - å de ville ha med meg i TVserien deres. Utrolig koselig synes nå jeg..  dere som ikke har lest det kan se på innlegget mitt som er rett under dette innlegget ;) 

Ja- Jeg synes det var veldig koselig å høre at de ville ha meg med i serien. Jeg ser på serien selv faktisk - å er dypt imponert over noen - men ikke fult så imponert over alle som er med i serien. Jeg har sett serien siden den startet å det begynner å bli noen år siden. Jeg har også sett mange kjentfjes i både den norske og den danske serien (veldig moro)

- Men når det kommer til ett stykke så valgte jeg å takke nei til tilbudet - Veldig synd, for jeg tror så abselutt det hadde vært en morsom og lærerik opplevelse. Det hadde vært veldig moro å bli med - men jeg må ta hensyn til andre :)

- Hvis dere hadde fått muligheten til å bli med i serien "unge mødre" hva ville dere svart? Ja? nei? Hvorfor? Hvorfor ikke? 

- Hva synes dere om valget mitt?- Skulle jeg valgt anderledes? - Hvorfor evt?

7 kommentarer

Michelle Irèn

07.feb.2012 kl.17:21

Jeg vill ikke gjort det - uansett hvor morsomt det er med "oppmerksomhet" fra andre.

De fleste jentene der som er med er dårlige forbilder og er kun ute etter oppmerksomhet. Jeg vil ikke bli sett som en av dem :)

miniimagen

07.feb.2012 kl.17:23

Jeg hadde takket nei :-) syntes man blir fremstilt på en helt feil måte! Dem filmer deg en hel dag også klipper dem sammen 5min av den dagen,og da tar dem ut kun da du driter deg ut eller sier noe rart! også klipper dem ting ut av sammenheng.. min venninne var med, og jeg kjenner hvordan ho er med barna sine i virkeligheten og på tven kjente jeg ikke jenta igjen.. er egentlig ganske imot det programmet.. Men folk får gjøre som dem vil..

lykkeliten2011

07.feb.2012 kl.17:26

miniimagen: Mange av de blir fremstilt feil ja ;) - men de som er med ser klippene først å godkjenner de så det blir jo ikke helt ufrivillig heller..

lykkeliten2011

07.feb.2012 kl.17:28

Michelle Irèn: Ja.. men om jeg hadde takket ja så hadde det ikke vært for oppmerksomheten men fordi at jeg har en historie som ingen andre i unge mødre har vist/eller har ;)
Så lenge du er fornøyd med ditt valg, syns jeg det var bra :)

lykkeliten2011

07.feb.2012 kl.20:12

oreophilum: ja :) er fornøyd..

Mamma C

15.feb.2012 kl.18:35

Jeg tror du gjorde det riktige valget! :)

Jeg selv hadde synes det hadde blitt alt for mye, rett og slett stressende..

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits