Det å føle seg helt alene

Det er akkuratt slik jeg føler det nå- Helt alene.. 

Idet siste har jeg følt meg veldig ensom, selvom jeg kanskje ikke har vært helt ensom. Jeg har blitt utsatt for løgner og ett stort svik fra en jeg var glad i.  Jeg var sikker på at jeg kunne stole på denne personen men det fant jeg fort ut at det kunne jeg tydligvis ikke. Jeg har det så vondt av at jeg virkelig kunne stole så blindt på en jeg brydde meg så mye om. 

Dette er virkelig ikke lett for meg.. Jeg har gått ned mange kilo- det kommer av stress. Det var jo nettopp av at jeg stresset så fælt at jeg havnet på sykehuset også- Veldig redd for at dette kommer til å skje igjen. Jeg er sliten av å ikke kunne føle meg trygg lengere, nettopp fordi jeg følte meg så trygg hos denne personen. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg skal gjøre lengere, men en ting er sikkert. Jeg skal aldri, aldri stole så blindt på en person pga følelser. 

Jeg tenker noen ganger at det kan bare ikke være sant! - Det går ikke.. Men når sannheten står der å jeg vet at alt er basert på løgn så har jeg mest lyst til å rive ned veggen å bare løpe alt jeg kan.. Bare rømme fra alt å håpe på at det ikke var sant!  Jeg har opplevd veldig mye vondt i det siste - det ene etter det andre! Men dette er virkelig vondt.. at noen ville skjule noe sånt fra meg - å leve livet basert på løgn, det er helt ubeskrivelig vannskelig å takle. Jeg er helt knust - Jeg vet jo at tiden leger sår - det har jeg jo opplevd før men.. Akkuratt nå så vet jeg ikke om jeg kommer til å takle å ha denne personen i livet mitt - selvom jeg egentlig må desverre :(  - Mange har følt hjertesorg før å det er VONDT VONDT å DRIT VONDT! - Men man må komme seg videre også.  

Jeg har så lyst til å SKRIKE! 

Jeg har ikke fortjent dette her. Vær så snill jeg vil våkne opp fra dette marerittet!! Jeg vet ikke hvor mye jeg orker lengere!

Når det er sagt så - så skal jeg i den tiden som kommer bare kose meg med venner og trene for å få tilbake krefter igjen. - Håper jeg klarer å tenke på meg selv fremfor alle andre.. 

Lillemann sparker og er livelig hver dag <3 Tror han merker at jeg stresset men jeg prøver virkelig å ta meg i sammen for hans skyld.. Synd at det er en som har tatt avstand å ikke får oppleve dette. På fødselen blir kun Mamma med ;) Det blir spennende å se han - Gleder meg veldig! <3

Har du noen gang følt deg helt alene? 

6 kommentarer

08.feb.2012 kl.03:30

Huff, det er ikke bra at du stresser og er deprimert når du er gravid. Håper det ordner seg for deg :/

mybabystory

08.feb.2012 kl.11:10

det er veeeldig fort gjort å føle seg alene å bli opprørt nårr man er gravid :) har en anelse hvoordan du har det :) bor 80 mil fra hele min familie og alle mine venner.. ikke gøy, men se posetivt på ting, har du lyst på noe eller å gjøre noe, eller å si noe så tenk bare, -jeg har låv, for jeg er gravid- :) ikke tenk på ting som er tungt, tenk på det posetive!!

sjekk ut bloggen min http://mybabystory.blogg.no
Uffda:/ det er ikke sånn en graviditet skal være, det skal være den lykkeligste tiden i ditt liv! Det høres ut som du har fått deg en skikkelig smell av denne personen:/ syns ikke vedkommende fortjener en eneste tåre eller tanke fra deg..! Tenker på deg søta<3

Ellers må jeg bare si tusentusen takk for en varmende og trygg kommentar<3

lykkeliten2011

08.feb.2012 kl.22:48

Leah: Ja det trodde jeg også helt til nå :( Ja kan vel si at jeg har blitt tråkket hardt på av denne personen - Nå er det kun jeg som kan løfte meg opp igjen, å det skal jeg nok klare med tiden :) Tusen Takk for fine ord :) - det hjelper faktisk mye i denne tiden :)

Bare hyggelig - Det var rett fra hjertet <3

lykkeliten2011

08.feb.2012 kl.22:51

mybabystory: Er litt vannskelig å se posetivt på ting når livet blir snudd helt på hodet :( men jeg skal prøve.. Nå må jeg bare tenke på meg selv å lillemann :) - Man blir sterkere etter motvind men akkuratt nå er jeg veldig svak så skal prøve å tenke på ting som gjør meg glad, selvom det er utrolig vannskelig når det var denne personen som gjorde livet mitt spesielt.. som nå sviktet meg og jugde så mye til meg :( - Denne personen er ikke spesiell for meg lengere å jeg eier ikke respekt for denne personen..

lykkeliten2011

08.feb.2012 kl.22:52

Anonym: Nei vet - nå skal jeg prøve så godt jeg kan å leve livet litt - gjøre ting som jeg ikke blir stresset av :)

Må virkelig prøve alt for lillemann sin skyld :)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid og venter vår lille lykkeliten i juni.. kommer fra skedsmokorset

Kategorier

Arkiv

hits