Siste innlegg før bloggpausen : Alenemamma til lykkeliten

Jeg trodde ikke at jeg skulle bli alenemamma - ALDRI..  For 2mnd siden så det ut til at jeg ikke skulle oppleve å bli alenemor for lillemann.. Jeg var i ett forhold med Barnefaren, å vi hadde det fint nok til at jeg aldri kunne tro at det skulle bli slutt.. Slutt ble det i 3mnd i svangerskapet - Noe som er veldig tungt for meg. Vi hadde vært sammen i 1år og 4mnd. Han var drømmemannen i mine øyne å det var han jeg ville dele livet mitt med på godt og vondt. Vi taklet ikke forholdet serlig bra etter at jeg ble gravid - noe som er veldig synd. Men tilitt er veldig viktig for meg i ett forhold å det hadde jeg ikke med han. - Derfor ble det som det ble. Vi har prøvd å få tilbake forholdet vi hadde - men nå kan jeg ikke se for meg at det blir oss igjen, aldri. Det er veldig synd for jeg var utrolig glad i han.. men han har mistet meg - å det for godt! Jeg angrer på en del ting jeg har gjort - men jeg kan ikke ta det tilbake å han kan heller ikke ta tilbake det han har gjort mot meg. Jeg skal ha ansvaret helt alene for lillemann - hvertfall det første året så får vi se senere hva det blir til.  Han skal heller ikke være med på fødselen - noe som sikkert ikke er så lett for han.. Men det er mitt valg! - Hvis ting forandrer seg så får vi se om han blir med eller ei- men slik det ser ut nå så blir han ikke med. Mamma skal bli med hvis hun rekker det.  Jeg har ikke tenkt til å ta i fra han sønnen sin - det kunne jeg aldri finne på å gjøre. Jeg vil at sønnen min skal ha ett godt forhold til sin far. Selvom ikke jeg har det så kan jeg ikke være så egoistisk å ikke la han ha litt ansvar for han. Å jeg håper han deltar med lillemann. 

Jeg føler en liten skam over at jeg skal være alenemor - men det er ingenting jeg får gjort noe med! Jeg vet jeg skal klare det uannsett hva! Jeg er veldig innstilt på nettopp det. 

Jeg føler meg veldig alene- nettopp fordi jeg ikke har noen jeg kan dele ting med lengere. Hvis lillemann sparker å jeg kjenner det veldig godt uttenfor magen - så tenker jeg hvergang at det hadde vært så deilig å få delt det med barnefaren. Men slik er det ikke å jeg må dele ting med meg selv. Han ser heller ikke at magen min vokser - nettopp fordi han ikke er her. Han er ikke her for meg lengere! Noe som jeg synes er veldig synd - men jeg må komme meg videre her i livet - Disse tingene skal ikke stoppe meg for å være den jeg er! Jeg er ihvertfall glad for at jeg har de som støtter meg rundt meg! Det er ikke lett for meg - å hvertfall ikke når jeg trodde at alt skulle gå så bra. Men så går det rett å slett veldig dårlig! Hvertfall nå..  

Det er ihvertfall godt å ha en blogg jeg kan få ut ting på! Ting jeg tenker på- ting jeg bekymrer meg for o.l - å at jeg får tilbakemeldinger på ting - å alle de gode tipsene. Jeg setter utrolig pris på alle tips jeg får inn :) For det er mange ting jeg ikke har tenkt på før som dere skriver til meg :) 

Jeg tenker ikke så mye på hvordan lillemann kommer til å få det når han kommer - fordi jeg vet han vil få det utrolig godt uannsett.. å det er viktig for meg! Jeg skal gjøre alt som står i min makt for at han skal få den beste starten på livet - om det så er at han ikke får en mor å far som er sammen. Men det er mange barn som har det slik i dag. Så lenge faren er der for han å ikke meg. så er det, det som er viktigst akkuratt nå. 

Jeg skal heller ikke lete etter en ny kjæreste - for nå er lillemann i fokus! å hvis det skulle skje at jeg fant meg en kjæreste så skal jeg vente hvertfall 6-7mnd før han får treffe lillemann- det synes jeg er utrolig viktig, Ihvertfall for meg. Jeg er såppas ung at det kan fort ende med kjærelighetsorg etter kort tid. Jeg vil ikke at lillemann skal oppleve å ha en ny person i livet sitt, som han evt blir glad i å som plutselig en dag ikke er der lengere! Derfor skal forholdet hvertfall være veldig stabilt å at det har gått 6-7mnd. 

Ja- dette var mitt siste innlegg før bloggpausen

Dere får ha en godt natt - Så snakkes vi igjen! 

Tina 

7 kommentarer

Sant det er deilig å få det ut på bloggen? Elsker det virkelig:) Håper ting ordner seg for deg og den lille i magen. Ting ble kanskje ikke som du så for deg, men da må du bare gjøre det beste ut av det:) if you can't be with the one you love, love the one your'e with<3

Nattaklem<3

lykkeliten2011

09.feb.2012 kl.03:39

Leah: Ja det er helt fantastisk å få det ut! Ja jeg må det, virkelig :) - å det var kanskje for det beste at ting ble som det ble. Utrolig fint ordtak <3 den skal jeg ta med meg videre :)

Nattaklem til deg også <3

Maren. 36 uker på vei..

09.feb.2012 kl.10:03

Jeg syns ikke du bør føle skam for å være alenemor.

Jeg blir alenemor selv, var bare sammen med barnefar i noen 2 mnd før vi fant ut at jeg var gravid, etter 4 mnd ble det slutt. Begge var enige, og i begynnelsen syns jeg det var flaut å fortelle at jeg skulle bli alene mamma, spesielt til eldre mennesker.

Men jeg syns derimot du skal ta det stolt imot, tenk på hvor sterk du er! Det er ekstremt tøft gjort å stå på egne ben og være sterk for både seg selv og en liten! Og så kan du jo tenke at valget ditt er det beste! Det er bedre å være alene og etterhvert lykkelig, enn å være i et forhold der man kanskje ikke er så lykkelig eller at man ikke stoler på hverandre. Alle slike ting smitter jo over på barnet, så du velger det beste for ditt barn, og deg!

Lykke til!

Bondekjerringa

09.feb.2012 kl.13:23

Lykke til videre. Du kommer helt sikkert til å klare deg kjempeflott! Ingen skam å være alenemor! :))

lykkeliten2011

09.feb.2012 kl.16:31

Maren. 36 uker på vei..: Nei jeg vet- føler også en slags skam over at jeg skammer meg over å være alenemor hvis du skjønner men. Jeg var så sikker på at jeg ikke skulle bli alenemor derfor jeg aldri har tenkt tanken før! - det gjør meg redd. Ja jeg vet det er til det beste for lillemann. Jeg ser jo at det er mange fordeler ved å være alenemor.

Men jeg må også si at jeg synes ikke det er en skam å være alenemor generelt.. Men for meg er det en skam innerst inne - nettopp fordi jeg var så sikker på at vi skulle klare det.

Takk ;) Lykketil til deg også!
Sv: har du ikke strikket noe til lillemann? Det er jo så lite at det tar super kort tid. Sokker f.eks?

lykkeliten2011

11.feb.2012 kl.21:55

Leah: Nei- har ikke strikket noe - Kunn heklet ett teppe.. Han kommer jo om sommern, trenger jo ikke strikk da ;P så vet vi jo ikke hvor stor han blir til vintern - Da får jeg heller begynne å strikke i sep-okt mnd ;)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits