Jeg er tilbake - Hvor jeg har vært - hva jeg har gjort mens jeg var borte!

Jeg skrev i tidligere innlegg at jeg skulle ta en liten bloggpause fordi jeg skulle bort- å få luftet tankene mine. Dere lurer kanskje på hvor jeg har vært - Turen gikk til Danmark nærmere bestemt Grenaa

Dag 1. Det er Torsdag morgen å jeg har ikke begynt å pakke enda - grunnen til det er at det er en veldig spontan tur. Jeg er også veldig sliten etter å ikke ha fått sovet noe denne natten. Jeg begynte rolig med å pakke de viktigste tingene jeg skulle ha med meg. Pakket ikke så veldig mye for jeg skulle ikke være borte så lenge. Da klokken var 17 begynte jeg å stresse litt ettersom vi skulle dra klokken 18. Løp opp å ned trapper for å se om det var noe jeg hadde glemt! Klokken nærmets seg 18.20 å jeg begynte å få det veldig travelt siden jeg skulle være ved båten klokken 19.00 senest.  Jeg heiv meg i bilen å vi kjørte av gåre. Vi var nesten fremme da en dame ringte fra Stena line å lurte på hvor vi var siden de var på vei til å stenge - vi var heldigvis ikke lengere unna enn 2min å rakk det med glans! Så gikk vi inn ï båten å fant lugaren - De er jo ikke særlig store. Vi gikk deretter inn på bufeen for å få oss noe mat - Nam, godt var det! selvom jeg ikke fikk i meg så veldig mye, siden jeg sliter med matlysten og kvalmen! Etter at vi hadde spist stod taxfree for tur - kjøpte ikke noe spesielt, kunn noe godis til ungene. Det er jo ikke så veldig gøy å sitte nede på lugaren så vi bestemte oss for å gå å ta oss noe å drikke i dansebaren. - Det var høy musikk som alltid - å jeg kunne ikke unnvære å bruke mine siste kroner på spillautomater. Vant ingenting som vanlig - men det var kunn for moroskyld! - Vi hørte nesten ikke hva vi sa der inne så vi gikk til neste bar - der var det ingen musikk eller stormene jubel - så MACen var med! Internett, hva skulle vi gjort uten deg?

Dag 2- Fredag Dag/natt Klokken begynte å bli mange så vi gikk ned i lugaren for å sove. - Jeg prøvde for harde livet å få noe søvn - uten resultater - så da klokken var 01.00 å jeg hadde liggi i den harde fæle sengen i nesten 1time bestemte jeg meg for å gå på discoteket - Der satt det en del folk. Kom i kontakt med noen der - De var utrolig hyggelige å pratsomme - å ikke minst fulle! Selvom jeg ikke hadde drikki noen ting synes jeg det var moro å være der! Vi snakket om alt - å jeg traff også en bekjent - eller en som jeg var litt små forelsket i da jeg var 16. Herregud som han hadde forandret seg - Jeg husker at han var veldig kjekk da jeg likte han godt - men han har jo blitt utrolig mye penere siden den gang. Var utrolig godt å snakke om "gamledager" for vi var jo litt små kjærester selvom han bodde i Oslo/frogner.

Vi avtalte at vi skulle prøve å¨holde litt kontakt igjen, så vi får se! Jeg har ikke kost meg så mye på lenge, så jeg ble der en stund - Eller var vel nede i lugaren kl 04. Jeg fikk fortsatt ikke sove - men jeg våknet opp av den fæle vekkerklokken klokken 07.00 så jeg må jo ha sovet litt alikevell! Vi gikk ned til bilen å begynte å kjøre ut av båten klokken 08. Det er ett stykke fra fredrikshavn å dit i skulle - 2t30m. Vi hadde en avtale om at vi skulle komme på frokost "morgenmat" som det kalles i DK. Frokosten var hos en kompis av pappa. Utrolig morsom fyr - kommer altid noe ut av munnen hans. Vi var der vel 2-3t før turen gikk videre inn til byen (Grenaa) ikke så¨forferdelig langt siden kompisen bor 5min gåavstand til byen. I byen skulle vi kjøpe med en gave siden vi skulle i bursdag på lørdagen. Gikk også innom en frisør salong å fikk kjøpt meg noen "spesielle" Clip on til håret! (Bilder kommer)

Etter vi hadde vært der var jeg utrolig sliten så vi bestemte oss for at vi skulle dra videre til bestefar som også bor 5min gå tur fra byen. Vi skulle nemmelig sove der den natten. Jeg var så sliten at jeg sovnet nesten med engang jeg kom inn døra! klokken var vel ikke mere enn 14.00 - stod opp igjen kl17 for da skulle jeg å pappa dra ut å kjøpe noe å spise. Så var det vel ikke noe mere som skjedde denne dagen. Annet enn at jeg gikk en tur til byen for å handle. Kjøpte en genser og diverse! Denne dagen gikk utrolig fort!

 

Dag 3 - Bursdag. Stod opp av sengen etter 1times søvn - Hadde fått slappet godt av heldigvis så jeg var ikke så veldig trøtt! - Denne dagen skulle vi til Skørping(mot Fredrikshavn) til min tante, onkel,2tvillingkusiner og fetter. Onkelen min fylte 40 og kusinene mine fylte 6 år. Tok vel 1.20t med bil over til skørping. Her var det full fest - med god mat og masse godis.. Ungene var jo utrolig glade for alt det de fikk av gaver - det samme med onkel. Ellrs koste jeg meg masse med familien :) Her skulle vi sove den natten - for neste morgen tar vi båten hjem igjen kl10. å Skørping ligger 40min fra fredrikshavn :) Sov kunn 2timer denne natten. 

Dag 4 - hjemmover. Det er dag 4 å vi sitter på båten på vei hjemover - dro med båten kl 10.00 og var fremme 19.00 i Oslo. Vi hadde lugar i båten slik at jeg kunne få sovet eller ihvertfall slappet av - 

Dette var min 4dagers reise til Danmark - Kan kunn beskrives med ett ord, Fantastisk. Jeg føler at jeg hører hjemme i grenaa - Derfor det er hjerteskjerende å dra hjem igjen. Men jeg kommer tilbake igjen til sommern - å da har jeg med Lillemann også ;) Tusen takk til de som gjorde min tur spesiell. 

dag 4- hjemreise. Vi kom i land kl 18.30 - Deretter kjørte vi til legevakten - siden jeg ikke har fått i meg noe spes mat pluss at jeg har hatt veldig mye vondt i magen. Så skal faste fra kl 24. til i morgen tidelig, siden jeg skal på sykehuset å ta flere prøver.  Innlegg om det kommer senere.

- Jeg har gått ned 9 kilo siden sist tirsdag - så jeg må en tur til legen for å se om det er noe galt. Tror nemmelig ikke kroppen min holder på væsken i kroppen - å derfor jeg har mye vondt i magen å slikt! 

 Jeg har også 1 overaskelse - men den avslører jeg litt senere. Noen som tørr å gjette?

: Dette er ett innlegg fra i går kveld egentlig. Har liggi på sykehuset i hele dag! innlegg kommer senere

 

9 kommentarer

Jeg er nysgjerrig!! Og hvorfor har du vært på sykehus da søta? Alt vel med deg og lillemann??

Anonym

16.feb.2012 kl.20:40

Hvorfor sier du at du er 25 uker på vei, når du bare akkurat har blitt uke 24? For du har termin 6/6 har du ikke ? ;)

lykkeliten2011

17.feb.2012 kl.00:24

Anonym: Er i uke 25 - stemmer ikke helt med at jeg akkuratt har blitt uke 24 nei, Da regner du nok litt feil!! Uke 24+4 for å være nøyaktig.

Anonym

17.feb.2012 kl.10:10

syns det er litt rart, for jeg hadde termin på en torsdag, og jeg gikk inn i en ny uke hver torsdag. Og den 6/6 er på en onsdag.. Så det betyr vel at du er 24+2 ?

lykkeliten2011

17.feb.2012 kl.16:40

Anonym: Jeg har snakket med både legen og jordmor å jeg går inn i en ny uke hver søndag. jeg var 18+1 da jeg var på UL den 2.1.12 - Du kan også se i det innlegget jeg har lagt ut nå - men den er feilberegnet med en dag. Jeg er 24+5 nå. Så er inne i uke 25.

A

17.feb.2012 kl.20:35

Anonym: i Norge bruker man 40 uker og 2 (noen bruker faktisk 3) dager som lengde på et svangerskap. Dermed vil man ikke gå inn i en ny uke samme dag som man har termin.

lykkeliten2011

18.feb.2012 kl.00:30

A: Takk for at du skrev det :) helt sant i det du sier.. :)

Anonym

18.feb.2012 kl.11:39

http://www.jordmorsiri.no/terminkalkulator

Her står det her; En graviditetsuke er 7 dager. Dersom din første dag av siste mens var en onsdag, så er det på onsdager at du skifter uke.

lykkeliten2011

18.feb.2012 kl.17:28

Anonym: å når man ikke vet når sist mens var så går man etter ULtermin.. man skal aldri bruke menstermin har jeg fått beskjed om..

Men det er vel ikke noe mere å diskutere ;)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits