Dette er vårt land

Får nok desverre ALDRI høre vår statsminister være tøff nok i trynet til å si det samme som stasministeren Julia Gillard (AP) i Australia uttalte: ?Dette er VÅR nasjon, VÅRT land og vi har VÅR måte å leve på. Vi vil gi alle innvandrere muligheten til å nyte godt av alt dette. Men dersom du er en innvandrer som klager, syter og geberder deg over VÅRT flagg, VÅR ed, VÅR kristne tro eller VÅR måte å leve på, vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å benytte deg av en annen rettighet, og det er retten til å forlate landet. Dersom du ikke liker deg her, så DRA. Vi tvang deg ikke til å komme. Du søkte deg hit!

Kunne ikke vært mere enig!

Jeg vil vite litt om hva dere mener ?

5 kommentarer

<3 Mamii Camilla

18.feb.2012 kl.19:14

Kunne heller ikke vært mer enig!

Liker du deg ikke, er det ikke værre enn å dra! ;-)

Men de skal jo ta over norge som de sier så..
AMEN!! Men Stoltenberg & co har ikke baller nok til og kunne si noe sånt,for "Norge er et land som skal ta imot alle med åpne armer og sammen kan vi synge combaya i Slottsparken"... Lar de det gå lenger nå kommer det til og bli en slags borgerkrig her til lands,- og da snakker jeg spesielt om muslimene som går ut i media med at Norge skal bli deres...

Og det er veldig lett for innvandrere og skrike rasist hvis de ikke får viljen sin! Sånn som det opplegget rundt 17 mai og at de ikke fikk vifte med sitt eget flagg i 17mai toget.. Hadde vi kommet ned i uggabugga-land med det norske flagget hadde vi enten blitt skutt eller satt i fengsel.. Men i Norge skal jo alt være lov.. Sorry for lang kommentar,men akkurat dette temaet får meg i fyr og flamme...

Ha en fortsatt koselig lørdagskveld ;)

lykkeliten2011

18.feb.2012 kl.21:36

lene kristin,: Sant så sant som jeg kunne fått sagt det selv..

Ha en fin lørdagskveld du også :)

lykkeliten2011

18.feb.2012 kl.21:37

Mamii Camilla: helt enig ;)

Karina SE

18.feb.2012 kl.22:44

Kunne faktisk ikke vært mer enig. Selv er jeg adoptert men er så utrolig lei av og høre på de som kaller seg utlendinger og klager med alt, klager over at de må gå på skolen, klager over at de får dårlig lønn, klager over været. alt de gjør er å klage. og det er trist. mange av dem har det mye bedre her, enn i sitt eget land.

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits