Jeg holdte på å bli gal

I den perioden jeg hadde det veldig vannskelig så holdte jeg rett å slett på å bli helt gal.. Jeg følte meg ikke gal da.. men nå som jeg ser tilbake så ser jeg virkelig hvor gal jeg begynte å bli av å føle slik jeg følte.

Jeg sov med tv´n og lyset på fordi jeg ikke skulle føle meg så alene.. hvem gjør det i en alder av 20? Jeg følte meg virkelig helt alene i en stooor verden..  Jeg begynte å høre på "love songs" osv også.. fordi jeg følte jeg fikk ut smerten via musikken.. jeg gråt dag ut og dag inn - jeg klarte aldri å stoppe tårene, de bare rant ned kinnet mitt hele tiden. Bare noen sa noe til meg - som kanskje var kritikk så gikk jeg inn på rommet å braste i gråt.. En ting også som jeg aldri har gjort før er å ha masse ting i sengen - jeg hadde sminkepungen min - vesken min og to dyner - dette fordi jeg gølte meg så utrolig alene hvis ikke jeg hadde disse tingene ved min side, de var rett å slett en trygghet.. Hva var det som gikk av meg! Hvorfor begynte jeg å gjøre slike ting? 

Men med tiden så gikk jo dette mer eller mindre over å jeg har kommet meg videre :) - merker at noe sitter igjen, men det skal jeg bare arbeide med videre..  

Jeg har vært utrolig svak. Så svak jeg aldri har følt meg før! - men jeg tror det at grunnen til at jeg kom meg over denne sorgen var at jeg lot den komme - jeg holdt den ikke inni meg, måtte jeg gråte så gråt jeg bare.. jeg holdt ikke følelsene mine skjult inni meg men aksepterte overfor meg selv at det var slik ting var akkuratt nå..  Jeg var ærlig med meg selv når det gjaldt hva jeg følte.. Jeg tror det er veldig viktig når man skal komme over en vannskelig periode i livet.. 

Jeg har aldri hatt en slik sterk sorg før - men jeg har hatt en sorg før men den varte veeeeeldig lenge. å det tror jeg kommer av at jeg aldri var ærlig med meg selv, om hva jeg følte! 

Jeg er utrolig glad for at jeg har kommet så langt jeg har kommet.. 

 

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits