Det er helt merkelig - Mine drømmer - Bilder

Ja- jeg synes det er merkelig på en veldig veldig god måte..  Jeg trodde faktisk aldri at jeg var i stand til å elske ett ufødt barn som ligger gjemt i magen min.. også så høyt! - Det er en utrolig god følelse som har gjort meg så utrolig sterk - så sterk jeg aldri har vært før! Alle de sparkene jeg får, gud som jeg elsker dem.. Får en sikkerlig lykke følelse inni meg! Han er så livelig noen ganger - at det kan gjøre litt vondt men det gjør ingenting :))  Jeg føler jeg har fått en slags kjemi med han på en måte.. en kjemi jeg aldri har følt jeg har hatt med noen - kanskje ikke så rart siden jeg aldri har vært mor før.. Jeg føler meg jo litt som en mor nå på en måte.. 

Alle de gledene han allerede har rukket å gi meg gjennom kunn 6mnd er helt ubeskrivelig.. Alle de fantastiske sparkene og de store bevegelsene han har - Bare så synd at barnefaren går glipp av alt dette, for da tror jeg også han hadde kommet litt tettere på sin egen sønn.. Bare ved å se at han sparket å høre på angel sound alle de rare morsomme lydene.. Men barnefaren har valgt ett annet liv.. nettopp fått seg kjæreste å det etter kun å kjent denne personen i 3 uker(?) jaja.. Jeg har hvertfall fokuset mitt en helt annen plass en det han har.. for mitt fokus er 100% på lille lykkeliten.. som er så fantastisk..  

Jeg merker det at bare på 5uker har jeg blitt så utrolig mye sterkere enn det jeg noen gang har vært i hele mitt liv.. Tror det kommer av alle de nedturene jeg har måtte takle på egenhånd.. og jeg taklet dem helt perfekt i mine øyne. Jeg var svak - ja.. men jeg lot ikke svakheten inni meg ødelegge meg.. jeg jobbet sammen med svakheten slik at den kunne bli sterk.. Jeg motarbeidet det ikke, men godtok den som den var..  

Mine drømmer akkuratt nå er at jeg snart / forhåpentligvis kommer meg til rette i mitt nye "hjem" nei- jeg skal ikke flytte fra der hvor jeg bor - men vi skal pusse opp drømme rommet mitt.. noe jeg gleder meg veldig til! Der skal jeg å lillemann nyte spedbarns tiden..  

Jeg trener for tiden å det har jeg tenkt til å fortsette med helt til jeg ikke makter mer før fødsel Jeg synes det er viktig å ta vare på kroppen nå som jeg er så ung - å trening gjør meg så sterk både fysisk og psykisk..

Jeg merker det er utrolig godt å få ut litt sinne via boksingen.. å jeg kommer til å fortsette med boksing etter fødsel også :)) - Jeg trener også litt styrke men ikke overdrevent.. Roing synes jeg også er en bra trening for meg! 

 Boksing gir meg virkelig utrolig mye :))

Magebilde fra uke 25+

2 kommentarer

Charlotte

28.feb.2012 kl.17:46

Utrolig fin blogg . Du er ei sterk jente :)

Tina

28.feb.2012 kl.22:40

Tusen takk :)) det varmer !

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits