Forbannelse + bilde

Lurer på om det våker en forbannelse over meg.. Ikke rart jeg tenker sånn ettersom det er så mye som har skjedd.. De som har fulgt med på bloggen min har vel fått ett lite innblikk i hvordan min verden ser ut! 

Det er ikke lett å være Tina.. ihvertfall ikke i slike sitvasjoner! 

Jeg skjønner ikke hvor jeg henter krefter fra lengere - hvordan jeg klarer å være så sterk! Hadde dette vært for ett år siden hadde jeg nok liggi i grus for lenge siden.. men som jeg har sagt tidligere.. - Jeg har aldri vært så sterk mentalt som jeg er nå! Det kommer nok av alle de nedturene jeg måtte ha taklet.. å de hadde jeg nok ikke taklet hvis ikke jeg hadde begynt å tenke anderledes.. Ja får min tankegang er ikke den samme nå som det den var! - før prøvde jeg skjule alt som var sårt - både ovenfor meg selv og andre! Men nå lar jeg sårbarheten bare å komme som den vil..  prøver å samarbeide med såbarheten istede for å fornekte den. Dette er en fantastisk evene jeg har fått etter graviditeten.. 

Men tankene blir veldig såre av og til... tenker på når alt det vonde skal stoppe å det gode skal komme.. Å nå er jeg blitt redd for krybbedød osv.. Siden jeg har opplevd så mye sårt på det siste så begynner man å tenke på om det våker en forbannelse.. 

Jeg har hormonutbrudd av og til men ikke så mye som før.. det går jo mest uttover meg selv siden BF ikke er tilstede.. Kanskje like greit.. 

Jeg er utrolig glad for at jeg er gravid - for det gjør at all den sårbarheten blir litt borte i graviditeten.. Jeg prøver å tenke på lillemann å at han snart ligger i armene mine.. Å det gleder jeg meg veldig til! Min skjønne lille prins.. Som snart er ute..  Tror det blir rart å ikke gå gravid lengere.. Så prøver å nyte graviditeten så mye som over hode mulig - men med tanke på at broren min er sporløst forsvunnet er ikke dette så lett! 

Skjønner ikke hvor broren min er.. skjønner ikke hvordan han plutselig kan bli borte på den måten! off...  vil bare at han snart skal ringe å si at alt er bra med han.. ingenting kunne gledet meg mere akkuratt nå! 

Men vi får bare vente i håp om at han snart kommer til rette igjen..  

 

Ett lite vår bilde av meg
6 kommentarer

01.mar.2012 kl.21:21

Slutt og syt så jævelig a!

lykkeliten2011

01.mar.2012 kl.21:25

Anonym: haha? dummeste jeg har lest ;)

01.mar.2012 kl.22:17

nei! du syter i hvert innlegg;)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.00:13

Anonym: Da trenger du briller isåfall ;) Nå er det faktisk du som syter over mine innlegg ;)

02.mar.2012 kl.13:30

Haha jeg har briller jeg:D du klager jo om at du er så syk og masse annen dritt. du er gravid og ting hører med, hadde du ikke klart det skulle du ha ventet med og bli graavid:D

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.16:33

Anonym: Det ser ut som du tror du vet mye! Jeg var ikke syk pga graviditeten.. Ærligtalt ta deg i sammen..

Og jeg ble gravid - med prevansjon ...

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits