Sengen er klar - Innkjøp - mangler

Nå er endelig hele sengen klar - eller nesten ihvertfall! Vi hentet sengen fra danmark å igår fikk jeg kjøpt dyne, 2sengesett 1 i brunt med bamser på og ett som var brunt med ruter, babyteppe i blått, pledd i blått , og en kjempe nydelig pynte pute med tekst i blått! Jeg har kantbeskytter og madrass som er hjemmesydd av min farmor.. Farmor brukte den sengen til min tante og onkel også har den gått videre i genrasjonene! 

på mandag fikk jeg kjøpt - Ammepumpe - Ammeinnlegg - Bleiebøtte - 3tåteflasker - Smokker- Luer - Strømpebukser - Sokker - Joggedress - Bodyer for nyfødte - Smekker med skrift -.. Jeg har kjøpt inn alt av klær fra 0-1år - noe har jeg også arvet - Bilstol har jeg også fått!

Jeg mangler: Vogn - Lekegrind - Vippestol - Stellebord m/ baddekar - Babycall - Flaskerenser - Flaskekoker - Ammepute - Kremer - Laken - Bæresele - Bamser - Leker - . Det var det jeg kom på i farten ihvertfall, sikkert mye annet jeg har glemt også! hehe.. 

Har også fått noe i gratispakker!

Men jeg prøver å handle inn fra han er 0-4mnd også får jeg handlet alt annet senere.. Som voxipose osv.. siden han kommer på sommeren ser jeg ingen grunn til å kjøpe voxipose enda! 

Veldig deilig å få unnagjort noe før jeg blir høygravid - for da er det ikke sikkert jeg orker å dra på babyshopping så lenge av gangen! 

Jeg vet ikke om jeg skal kjøpe ammeBH eller ikke - er så usikker på om det er nødvendig - siden jeg kommer vel til å gå mye i bikini kan jeg tenke meg.. - Finner ingen ammeBH`er som sitter bra pluss at jeg vet jo ikke hvor store brystene blir når han er født! Noen tips? :) 

Hvor langt har dere kommet i babyshoppingen?  - Når begynte dere å handle inn?

:)

 

9 kommentarer

Åårh! Nærmer seg med stormskritt nå!:) jeg har en konkurranse gående nå som jeg tror du ville likt:)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.17:13

Leah: jaa :D Den konkurransen var midt i blinken for meg :D

Cecilie..

02.mar.2012 kl.18:08

Du har fått handlet inn mye du da :) Jeg har bare kjøpt litt av de store dyre tingene.. Handlet i sverige og det ble billig iforhold til norge :)

veromamma

02.mar.2012 kl.18:32

Har fått handlet inn mye du, regner med det er kjempestas å kjøpe inn til lille :) Gleder meg sånn til jeg skal gjøre det :D

God helg forresten :)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.18:38

Cecilie..: Ja har fått handlet inn en del føler jeg :) Har fått bilstol og seng da :) - Jeg tenkte også at jeg skulle få kjøpt resten i sverige er jo smartere det også sparer man veldig mye i lengden :)

Ha en fin helg :)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.18:40

veromamma: Ja har fått handlet det meste nå :D - Kjenner at bekkene er litt vondt å det blir jo ikke bedre med tiden så deilig å vite at man har fått gjort litt før det blir verre :) Skjønner godt at du gleder deg veldig - det er super herlig å se alle de søte små tingene også så smått alt er :))

Ha en fin helg du også :)

Annekari

06.mar.2012 kl.09:08

Hei! Ser du har forberedt deg en del allerede! Siden jeg skal føde i Norge og drar da om to uker så måtte vi ha alt klart her til vi kommer tilbake. Så jeg er så å si helt ferdig med all innkjøp. Har til og med måtte kjøpe ting dobbelt siden jeg skal tilbringe den første mnd av nurkets liv i Norge. Så i Norge har vi alt fra bilsete, stellebord, krybbe, masse klær osv. Flasker er ikke nødvendig med en gang siden man ammer. :) Når det gjelder ammeBh så fikk jeg beskjed om at det er noe man burde starte å bruke mens man er gravid. Det er vist ikke bra å bruke vanlig BH. Jeg skal være den første til å innrømme at de er ikke så særlig pene, men de er veldig komfertable og nødvendige! Når det gjelder str på BH'n så burde du gå til en Bh butikk hvor de kan hjelpe deg med å finne den riktige str for deg :)

lykkeliten2011

06.mar.2012 kl.14:20

Annekari: Ja - Måtte nesten det siden jeg drar til spania å skal være der i 2mnd :) greit å komme hjem til at jeg har det meste klart! Jeg kjøpt flasker i tilfelle jeg ikke får ammet! - Oi det må ha vært utrolig dyrt :o

Takk for tipset.. :) da skal jeg gå i en BH butikk :)

Annekari

06.mar.2012 kl.14:33

Har vel ikke betalt så mye for det selv :P har blitt mye gaver fra foreldre og besteforeldre :) + at jeg tilsammen kommer til å ha 3 baby shower :P Har to her og enda en i Norge, og det hjelper jo litt! :D

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits