Avslører min lille hemmelighet :)

For noen innlegg tilbake skrev jeg det at jeg hadde en liten hemmelighet på gang å nå synes jeg det er på tide å få den ut :)  - Jeg trenger å komme meg litt bort igjen å få nye impulser og ikke minst nyte tilværelsen før lillemann kommer.. 

Jeg drar til Spania - Til min mor den 11mars kl 0600 går flyet. å gjett om jeg gleder meg :) Skal bli utrolig deilig å få kommet seg ned til varmen - selvom jeg må skryte litt av været her hjemme for tiden.. 

Vi har hatt leilighet i Spania i snart 7år - å mamma har bodd der nede i snart 6år.. men hun er hjemme her i Norge noen mnd av gangen.. Det er helt fantastisk å bare kunne reise ned dit når man føler for det.. å hvertfall nå som jeg ikke har jobb eller andre forpliktelser!  

Gleder meg utrolig mye til å se vennene mine der nede - trene - sole meg -  dra på spa - shopping ol.  Skal bli helt fantastisk :) Jeg vet ikke helt når jeg kommer tilbake igjen men slik det ser ut som nå så blir jeg der nede til starten av mai :) så jeg blir der jo i 2mnd ca :)  

Grunnen til at jeg har handlet endel til lillegull er fordi jeg skal til spania - å det er vannskelig å få kjøpt så mye derifra.. man skal jo ha plass til ting i kofforten også! Men noe har jeg jo tenkt til å kjøpe.. små ting da med andre ord!

Broren min er fortsatt ikke kommet hjem enda - noe som bekymrer veldig.. men vi venter å venter på gode nyhter snart..  Derfor skal det også bli godt å komme seg litt bort fra de tankene også! Han er jo alltid med meg i tankene men nå som jeg får mye annet å tenke på så skal det bli deilig! 

Jeg fortsetter å blogge når jeg er der nede - for jeg tar med macen min.. også har mamma internett der nede så det er jo supert!  

Gleder meg til å se lille voffen hennes Pablo..  - Skal ta masse bilder så dere få se hvordan vi lever der nede :) 

Så vil jeg ønske allesammen en riktig god helg <3 

9 kommentarer

02.mar.2012 kl.18:57

Skal du føde i spania du da?
Å så koselig da Tina! Bort fra stress og kjedelig hverdag:) jeg er super misunnelig på deg!

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.19:01

Anonym: ehm nei?

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.19:02

Leah: Ja skal bli deeeeeilig :D - hehe skjønner jeg godt! :) hehe

:)

isabell

02.mar.2012 kl.19:23

-Aw det hørtes uuuuutrolig deilig ut! Hadde ikke gjort noe å dratt ned i varmen nå nei !

Jeg er selv 28+5 på vei, og kjenner meg i gjenn i mye av det du skriver :)

Stå på, synes du virker veldig sterk jeg :)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.20:24

isabell: Skal bli utrolig deilig å få litt varme på kroppen nå som bekkene ikke er helt med om dagen :)) så det skal bli herlig! :)

Tusen hjertelig takk - det varmer veldig :)

framineøyne

02.mar.2012 kl.21:54

Ååå heldiggrisen!!!! Deilig å bare kunne dra bort fra alt og alle :)

God tur,og nyyyt tiden i varmen :)

lykkeliten2011

02.mar.2012 kl.21:57

framineøyne: ja blir super deilig :)

Tuuusen takk :) Det skal jeg gjøre! er ikke så lenge til varmen kommer til norge heller :))

05.mar.2012 kl.10:18

Åja, jeg missforstod det du skrev;) Trodde du skrev du skulle være der til mai så hjem å være der i 2 mnd til;) kos deg på tur:D

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits