Det herlige - Livet i Spania

Beklager at jeg ikke har blogget men har hatt en del å gjøre siden jeg kom til Spania..  Mamma har fått nye møbler i leiligheten + tv - så har vært mye styr de første dagene her nede. Vi fikk feil kabel til tven - så hadde ikke tv de 4første dagene -KRISE! Ellrs har jeg vært mye ute i det fine været - fått stekt kroppen litt..  Igår var vi på ett sitron marked litt utenfor byen.. Vi har ett marked rett nedenfor hvor vi bor men dette markedet vi var på igår var gigantisk iforhold. Å mamma kjøpte masse baby tøy til lykkeliten å jeg fikk ett skjørt. Vi skal dit neste søndag også for jeg klarte å glemme å ta ut penger før vi dro så fikk ikke kjøpt så mye- men det var utrolig mye fint å se på! Jeg elsker å være her nede - dette er jo mitt andre hjem. Har lært masse spansk siden jeg kom også! - enda mere skal jeg lære, jeg skal kunne flytende spansk å helst innen neste år. Vi dro på en resturant etter markedet å feiret engelsk morsdag, vi er stamgjester så det er jo mange å hilse på hver gang/dag! - Vi fikk servert treretters - Salat m/reker og spekemat - Kylling med saus og poteter - is/kake. Maten var helt fantastisk som alltid - men spanjoler er veldig trege å man må ha tålmodighet! 

Idag har det ikke vært så fint vær ute desverre så dette er første dagen jeg ikke har vært utenfor leiligheten. Det er også lovet mye regn i både morgen og onsdag :( å når det først regner her så kan man ikke gå ut.. da svømmer gatene over her nede! Men de har ikke hatt regn her på mange mnd så sånn sett er det bra at regnet kommer å rensker opp litt.. Her kommer jo regnet fra Afrika å det vil si at bilene ser ikke ut etter regnværet.. 

Jeg er i de fantastiske uke 29 nå :) - lykkeliten er fortsatt veldig livelig å jeg merker at det begynner å bli tungt. Magen har også vokst litt denne uken synes jeg! Merker at han har mindre plass en før også! 

Jeg gleder meg mer å mer for hver dag til å bli mamma.. men det kommer jo med bekymringer også! men det er jo helt normalt vil jeg tro.. Nå skal jeg nyte tiden som "ikkemamma" - For det er jo deilig å kun ha seg selv å tenke på også! 

4 kommentarer

19.03.2012 kl.21:23

har dere funnet broren din?

veromamma

19.03.2012 kl.23:49

åå,misunner deg når det kommer til spania altså:)

Herlig med 29 uker da,tiden går så ufattelig fort:)
Tina! Jeg savner å lese innleggene dine! Du må blogge igjen:)

lykkeliten2011

20.05.2012 kl.16:36

Leah Renée Live, Laugh, Love: Nå er jeg tilbake :D

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits