Nå er det ikke lenge igjen.. Strekkmerker

Jeg har ikke vært noe flink til å bruke bloggen så mye som jeg kunne ønsket men jeg kommer til å blogge litt av og til :) 

Det er jo så sinnsykt varmt ute om dagen så fortiden ligger jeg egentlig bare ute på terassen og soooler min gravide mage.. LOVE IT...

Idag har jeg faktisk kjøpt inn det siste av hva jeg trenger :D - supert! ENDELIG FERDIG med alt av utstyr! IDag kjøpte jeg badebalje - vippestol - myggnetting - badekåpe.. Men jeg mangler shampo og div små ting som jeg kan kjøpe senere! 

Jeg merker at det ikke er lenge igjen.. Spenningen stiger for hver dag!.. Men jeg kommer til å savne bollemagen min noe veldig.. den er så god å kose med.. Samtidig så vil jeg ha han ut snart! Gleder meg sånn til å se sønnen min.. jeg drømmer meg litt bort om dagen når jeg tenker på det :) 

På tirsdag skal det skje noe spennende.. så hva det er får dere vite tirsdagskveld eller onsdag.. Håper jeg har tid/lyst til å blogge før den tid.. 

Jeg har fått veldig store strekkmerker... egentlig så driter jeg i dem.. jeg har faktisk blitt glad i dem så jeg bryr meg ikke om andre synes de er stygge.. det er ett minne om min graviditet på godt og vondt!.. Slenger med ett bilde av strekkmerkene!
Ha en riktig god natt allesammen :)

2 kommentarer

nathalie

26.05.2012 kl.20:22

jeg har termin 6.juni så er ca like langt på vei som deg:) har fått strekkmerker akkurat du og har fått, først var det heelt forferdelig, men nå driter jeg i det. minneverdig merker :D

15.06.2012 kl.12:27

Jeg har også fått mye strekkmerker på magen! Mye mer enn det du har, og de er kjempe røde! :( Sliter virkelig med tanken av de! Jeg har prøvd å bare godta de, men er jo helt umulig! :( Det er så alt for mye og store merker!

Lurer kjempe mye på hvordan magen min vil se ut etter fødselen. Kunne du lagt ut bilde av hvordan din ser ut nå etter fødsel?

Syntes det er kjempe tøft av deg å legge ut bilde av merkene dine, selv om de langt ifra er så gale som mine! Jeg tørr virkelig ikke å vise meg, ikke til kjæresten en gang...

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits