LIVET ER HERLIG - uke 38+6 bilde

Jeg elsker livet mitt som det er nå - det eneste som kunne manglet var en kjæreste som kunne holde rundt meg om kveldene.. for jeg er en liten smule ensom! men jeg er ikke klar for å binde meg enda.. så det blir ingen kjæreste før jeg har falt litt mere på bakkeplan å er klar for å binde meg igjen.. jeg har brent meg noen ganger nå å vet hvor tungt det er.. så vil virkelig ikke oppleve det igjen..

Er så deilig å tenke på at jeg snart har lillegutt i armene mine.. å jeg håper ting ordner seg mellom meg å barnefaren for lillegutt sin skyld!

Idag har jeg fylt opp bade bassenget.. venter til i morgen med å bade siden vannet er alt for kaldt.. men i morgen SKAL jeg bade! det skal bli så godt å få avkjølt seg litt i denne varmen!  

På tirsdag skal jeg først til legen(svangerskapskotroll) så skal jeg stå model.. det gleder jeg meg veldig til :D - er veldig lenge siden jeg har stått forann ett kamera på den måten men jeg tror det skal gå bra! - Legger sikkert ut noen bilder her! 


NY bekini.. <3 

 

 

6 kommentarer

veromamma

26.05.2012 kl.20:36

Det nærmer seg virkelig nå:D

Jeg skjønner godt at du vil vente med kjæreste selvom du føler deg litt ensom, for det tar virkelig mye av deg selv å forelske seg og virkelig binde seg.

Andrea Sukkestøl Pedersen

27.05.2012 kl.21:37

Nydelig babymage du har :) lykke til som modell, :D !
Så fin babymade :-D

Karianne

07.06.2012 kl.15:30

Har babyen kommet? :-D

Tina

08.06.2012 kl.01:47

Ingen baby enda :/ skriver ett innlegg i morgen ;)
Gratulerer så mye med gutten din :)

Skriv en ny kommentar

lykkeliten2011

lykkeliten2011

20, Skedsmo

Mitt navn er Tina er 20 år og gravid å blir alenemor for lillmann som kommer i juni Singel. Skedsmo Halvt dansk - Halvt norsk Følg min hverdag i oppturer og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits